Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Holštýnské smažené koule

fotka Holštýnské smažené koule
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Holštýnské smažené koule:

250 ml mléka  | 125 ml smetany  | 75 g Hery  | 75 g cukru  |  cukr na obalení  |  sůl  | 300 g mouky  | 5 vajec  | 40 g sekaných mandlí  | 1/2 lžičky kardamomu  | 125 g rozinek  | 25 g droždí  |  lžíce vody, tuk na fritování

Postup přípravy receptu Holštýnské smažené koule:

Mléko, smetanu, tuk, cukr a sůl uvedeme v kastrolku do varu. Najednou přisypeme mouku a mícháme, až z těsta vznikne hladká koule, přidáme vejce a necháme trochu vychladnout. Poté vmícháme ostatní vejce, mandle, kardamom a hrozinky. Droždí rozšleháme s vodou a zbývajícím cukrem a vmícháme je do těsta. Necháme vzejít asi 20 minut. Z těsta pak 2 lžícemi vykrajujeme kousky a fritujeme v rozpáleném tuku na 175°C asi 3 minuty. Ještě horké obalujeme v cukru.


Fotky receptu Holštýnské smažené koule:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holštýnské smažené koule
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !