Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Horký jablkový strouhánek

fotka Horký jablkový strouhánek
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Horký jablkový strouhánek:

5 velkých jablek  | 2 tvarohy  | 2 hrnky hladké mouky  | 2 hrnky krystal cukru  | 2 vejce  | 1 prášek do pečiva  | 1 menší čtvrtka Hery

Postup přípravy receptu Horký jablkový strouhánek:

Jablka očistíme a nastrouháme na středně hrubém struhadle.
Příprava těsta - velice jednoduché. V míse smícháme tvaroh s cukrem, přidáme mouku a vajíčka, nakonec přidáme změklou Heru a prášek do pečiva. Vše mícháme tak dlouho, dokud nevznikne hladká polotuhá hmota. Těsto vylijeme na moukou vysypaný pekáč a rovnoměrně rozetřeme, nyni na těsto přidáme nastrouhaná jablka tak, aby bylo pokryté celé těsto, jablka můžeme do těsta lehce vtlačit. Nakonec jablka posypeme důkladně skořicovým cukrem a pečeme 20 minut při 200 °C, a dalších 20 minut dopékáme při 150 °C.

Tip na servírování: Vynikající je jablkový strouhánek podávat horký/teplý. Výborná, rychlá a jednoduchá mňamka.




Fotky receptu Horký jablkový strouhánek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horký jablkový strouhánek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !