Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hroznový závin

fotka Hroznový závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hroznový závin :

600 g vinných hroznů  |  mletá skořice  | 2 lžíce cukru  | 4 lžíce koňaku nebo rumu  | 1 vejce  | 1 balení listového těsta

Postup přípravy receptu Hroznový závin :

Hrozny umyjeme, vypeckujeme, posypeme cukrem, zalijeme koňakem a přikryté necháme v chladu hodinu odpočinout. Listové těsto vyválíme na tenší plát a poskládáme na něj okapané hrozny. Svineme a pečeme v troubě při cca 220 °C asi 20 minut.


Fotky receptu Hroznový závin :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hroznový závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !