Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hruškové čatní

fotka Hruškové čatní
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Hruškové čatní:

Na 1,5 kg hrušek potřebujeme 2 šálky ovocného octa  | ¼ zázvoru  | 1/2 lžičky mleté skořice  | ½ lžičky mletého hřebíčku  | 2 lžičky soli  | 1 šálek rozinek  | 2 lžičky hořčičného semínka  | 1 stroužek česneku  | 1 cibuli  | ½ lžičky mleté sladké papriky  | 500 g hnědého cukru

Postup přípravy receptu Hruškové čatní:

Hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno a zázvor na kostičky. Ve velkém kastrolu smícháme cukr s ovocným octem a přivedeme do varu. Přidám hrušky a ostatní ingredience a zvolna vaříme asi 1 hodinu, dokud není směs zahuštěná. Ještě teplé čatní nalijeme do zahřátých sklenic, uzavřeme a uchováme v temnu a chladnu.


Fotky receptu Hruškové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !