Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečné řezy s polevou z čokolády a smetany

fotka Jablečné řezy s polevou z čokolády a smetany
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablečné řezy s polevou z čokolády a smetany:

3 vejce  | 150 g cukru  | 400 g polohr. mouky  | 1 lžička skořice  | 120 g oleje  | 1 prdop  | 500 g jablek strouhaných nahrubo  |  sekané ořechy nahrubo  |  rozinky  | poleva  | 150 g čokolády na vaření  | kousek másla  | 2 zakys. smetany husté  |  kokos

Postup přípravy receptu Jablečné řezy s polevou z čokolády a smetany:

Vejce, cukr, skořici, olej - ušleháme do pěny. Jablka, mouku, prášek do pečiva vmícháme do našlehané pěny. Nakonec zamícháme ořechy a rozinky. Nalijeme na vysypaný plech s vyšším okrajem a upečeme. Vychladlé pomažeme polevou. Můžeme ještě posypat ořechy, kokosem, strouhanou čokoládou.


Fotky receptu Jablečné řezy s polevou z čokolády a smetany:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečné řezy s polevou z čokolády a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !