Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečný hrníčkový moučník

fotka Jablečný hrníčkový moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Jablečný hrníčkový moučník:

3 hrnky polohrubé mouky  | 2 hrnky cukru  | 1 hrnek mléka  | 1 hrnek oleje  | 3 ks vejce  | 1 ks prášek do pečiva  | 1 lžička skořice  | 1 lžíce kakaa  | 4 ks jablka  |  tuk na vymazání plechu  |  mouka na vysypání plechu

Postup přípravy receptu Jablečný hrníčkový moučník:

Omytá oloupaná jablka nakrájíme na kostky. Smícháme mouku, prášek do pečiva, cukr, skořici, kakao. Přidáme vejce, mléko, olej a vypracujeme vláčné těsto, přimícháme jablka. Těsto vylejeme na vymaštěný moukou vysypaný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35-40 minut.


Fotky receptu Jablečný hrníčkový moučník:

Jablečný hrníčkový moučník
Jablečný hrníčkový moučník
Jablečný hrníčkový moučník
Fotky vložil: rebo 
Hodnocení receptu Jablečný hrníčkový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !