Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkový koláč ze tří vajec

fotka Jablkový koláč ze tří vajec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jablkový koláč ze tří vajec:

3 vejce  |  rostlinného tuku nebo másla a cukru tolik, kolik váží 2 vejce  |  polohrubé mouky tolik, kolik váží 3 vejce  | půl lžičky prášku do pečiva  |  tuk a mouka na plech  |  jablka  |  moučkový cukr na pocukrování

Postup přípravy receptu Jablkový koláč ze tří vajec:

Změklé máslo utřeme do pěny s polovinou cukru, postupně zatřeme žloutky a nakonec nadvakrát vmícháme tuhý sníh ušlehaný se zbylým cukrem a moukou prosátou s práškem. Těsto rozestřeme do pekáčku vymazaného tukem a vysypaného moukou, poklademe tenkými dílky oloupaných jablek bez jádřinců a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlý koláč posypeme moučkovým cukrem s vanilkou a nakrájíme.


Fotky receptu Jablkový koláč ze tří vajec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkový koláč ze tří vajec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !