8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhly jako příloha k masu

fotka Jáhly jako příloha k masu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 77

Použité suroviny receptu Jáhly jako příloha k masu:

150 g jáhly  | 2 ks cibule  | 50 g anglická slanina  | 300 ml masový vývar  | troška olej  |  sůl  | 1/2 lžičky červená paprika

Postup přípravy receptu Jáhly jako příloha k masu:

Na oleji zvolna orestujeme cibulku do růžova. Přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a necháme trošku orestovat. Přisypeme jáhly, které jsem propláchli horkou vodou a restujeme zvolna 5 minut.
Přilijeme vývar, přidáme červenéu papriku a pod pokličkou dusíme jáhly do měkka.
Podle chuti dosolíme.
Podáváme jako přílohu k pečenému masu.


Fotky receptu Jáhly jako příloha k masu:

Jáhly jako příloha k masu
Jáhly jako příloha k masu
Jáhly jako příloha k masu
Jáhly jako příloha k masu
Jáhly jako příloha k masu
Fotky vložil: sylver,tvackova1 
Hodnocení receptu Jáhly jako příloha k masu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles