Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jemný jablkový koláč

fotka Jemný jablkový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jemný jablkový koláč:

35 dkg hladké mouky  | 20 dkg sádla  | 2 vejce  | 2 lžíce octa  | 1 lžíci krystalového cukru  | dle chuti: sůl  | Náplň:  | 75 dkg jablek  | 15 dkg práškového cukru  | 1 lžíce mleté skořice  | 1 hrst rozinek  | 10 dkg rozdrcených piškotů nebo strouhanky  | dle potřeby: tuk na vymaštění a hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy receptu Jemný jablkový koláč:


Z mouky, sádla, vajec, cukru, octu a soli vytvoříme těsto. Zabalíme ho do fólie a odložíme do chladničky na 1 až 2 hodiny. Jablka nastrouháme, přidáme cukr, piškoty, skořici a rozinky. Těsto rozdělíme na dva díly. Jeden rozválíme a položíme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Na těsto rozložíme náplň a přikryjeme druhým dílem rozváleného těsta. Těsto propícháme vidličkou.




Fotky receptu Jemný jablkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !