Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jogurtová Šarlota

fotka Jogurtová Šarlota
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jogurtová Šarlota :

250 g cukrářských piškotů  | 50 ml kokosového nebo kávového likéru  | 250 - 300 g jahod  | hrst malin  | 200 g bílého jogurtu  | 200 g zakysané lahůdkové smetany  | 200 - 250 ml smetany, 35%  | 1 - 2 lžíce cukru moučka  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Jogurtová Šarlota :

Formu na biskupský chlebíček vyložíme fólií, na dno a stěny vyskládáme piškoty. Pokapeme je likérem a formu naplníme krémem připraveným z jogurtu, zakysané smetany a dotuha ušlehané smetany s oběma cukry. Do krému zamáčkneme několik omytých, očištěných a okapaných jahod. Přetáhneme fólií a necháme ztuhnout v lednici. Pomocí fólie vyjmeme z formy, nakrájíme na širší řezy a podáváme ozdobené zbylými jahodami a malinami.


Fotky receptu Jogurtová Šarlota :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtová Šarlota
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !