MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelizované pomeranče

fotka Karamelizované pomeranče
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Karamelizované pomeranče:

1 kg pomerančů  | 300 g cukru krupice  | 400 ml vody  | 2 lžíce pomerančového likéru

Postup přípravy receptu Karamelizované pomeranče:

Pomeranče oloupeme a kůru ze dvou pomerančů si nakrájíme na velmi slabounké nudličky. Tyto slabounké nudličky pomerančové kůry dáme do hrnce, zalijeme vodou a přivede k varu. Oloupané pomeranče nakrájíme na kolečka a rozložíme na talíře. V pánvi smícháme 340 ml vody a cukr a necháme cukr rozpustit, když se cukr rozpustil, přidáme nudličky pomerančové kůry a vaříme cca 10 minut. Poté proužky vyjmeme a dáme je na talíř, který jsme před tím potřeli olejem. Šťávu vaříme dál, dokud nemá zlatohnědou barvu, když už tuto barvu má, přilijeme 60 ml vody a vaříme, aby se ztvrdlý cukr rozvařil. Poté přilijeme likér, promícháme a přelijeme touto šťávou kolečka pomerančů a navrch dáme nudličky pomerančové kůry.


Fotky receptu Karamelizované pomeranče:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelizované pomeranče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !