Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky z mraženého lososa

fotka Karbanátky z mraženého lososa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Karbanátky z mraženého lososa:

1 chilli paprička  | 2 jarní cibulky  | 1 kg mraženého lososa  | 2 lžíce citr. šťávy  | 3 lžíce rybí omáčky  | 1 vejce  | 2 lžíce solamylu  |  sůl a pepř  | špetka sušený rozmarýn  |  olej

Postup přípravy receptu Karbanátky z mraženého lososa:

Lososa necháme rozmrazit, Potom ho omyjeme, stáhneme z kůže a vykostíme. Takto připravené maso umeleme.
Cibulku i s natí velmi jemně usekáme. Papričku jemně nakrájíme.
Umleté rybí maso vložíme do mísy, zalijeme rybí omáčkou, citronovou šťávou, osolíme, opepříme a okořeníme podle chuti sušeným nebo čerstvým rozmarýnem. Přidáme usekanou cibulku, papričku, zasypeme solamylem a vše řádně spojíme vejcem. Vzniklou hmotu necháme v chladu asi 15 minut rozležet.
Polévkovou lžící tvoříme karbanátky, které zvolna smažíme na oleji do růžova a necháme okapat na papírovém ubrousku.



Fotky receptu Karbanátky z mraženého lososa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z mraženého lososa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !