4 filety z mořské štiky
| šťáva z 1 citronu
| 200 g plátky šunky
| 1-2 ks vejce na obalení
| sůl
| meltý pepř
| 200 g plátky sýra (dle libosti)
| mouka na obaleni
| strouhanka na obaleni
Postup přípravy receptu Mořská kapsa:
Filety z mořské štiky pokapeme citrónovou šťávou a posypeme pepřem. Pak na ně položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, vytvoříme kapsu, kterou spíchneme párátky a obalíme v trojobalu. Rybu nesolíme, pouze vejce na obalení. Obalenou kapsu smažíme z každé strany 5 minut. Hotové podáváme s různě upravenými bramborami.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Mořská kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!