Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.03. 2019
Dnes má svátek Gabriel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč pejska dalmatina

fotka Koláč pejska dalmatina
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Koláč pejska dalmatina:

Těsto:  | 210 g hladké mouky  | 70 g moučkového cukru  | 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva  | 1 balíček vanilínového cukru  | 1 lžíce kakaa  | 1 vejce  | 140 g měkkého másla  | 2 lžíce mléka  | Tvarohová náplň:  | 750 g měkkého tvarohu  | 2 vejce  | 250 g rozpuštěného másla  | 100 g moučkového cukru  | 3 balíčky pudingu s vanilkovou příchutí  | 1 balíček vanilínového cukru  | Maková náplň: 140 ml mléka  | 100 g mletého máku  | 1 lžce moučkového cukru  | 1 balíček skořicového cukru

Postup přípravy receptu Koláč pejska dalmatina:

1. Máslo nakrájíme, dáme na vál, přidáme všechny zbylé suroviny na těsto a ručně propracujeme. Na moukou posypaném vále vyválíme plát na velikost vyššího plechu (cca 28 x 30 cm). Těsto opatrně přeneseme (pomocí válečku) na vymazaný a moukou vysypaný plech. těsto upravíme rovnoměrně po celé ploše plechu (i do rohů).
2. Tvarohová náplň: V míse rozmícháme všechny suroviny na náplň do hladka.
3. Maková náplň: Dáme vařit mléko, přidáme mák, cukr a skořicový cukr a na mírném ohni asi 3 minuty povaříme. Poté necháme vychladnout. Je-li náplň příliš hustá, přidáme 1 lžíci vody.
4. Na těsto nalijeme tvarohovou náplň a uhladíme. Poté pomocí dvou lžic naneseme makovou náplň, kterou tvoříme puntíky (fleky) a uhladíme. Koláč dáme péct do předehřáté trouby:
Elektrická trouba: 180 °C
Horkovzdušná trouba: 160 °C
Plynová trouba: stupeň 3-4
Doba pečení. asi 45 minut
Koláč necháme vychladnout a až poté krájíme.


Fotky receptu Koláč pejska dalmatina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč pejska dalmatina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle