Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křehký borůvkový koláč

fotka Křehký borůvkový koláč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křehký borůvkový koláč:

60 g Hery  | 60 g moučkového cukru  | 260 g hladké mouky  | 1 vejce  | 6 lžic mléka  | 1 prášek do pečiva  |  borůvky podle chuti

Postup přípravy receptu Křehký borůvkový koláč:

Z ingrediencí vypracujeme těsto, dáme do koláčové formy. Nahoru přijdou borůvky. Pečeme ve vyhřáté troubě asi na 180 st.


Fotky receptu Křehký borůvkový koláč:

Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Křehký borůvkový koláč
Fotky vložil: sylver,Mangovka,Natural,Ježíšek,damami,BADAČA 
Hodnocení receptu Křehký borůvkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !