Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém z vaječného likéru se sněhovými noky

fotka Krém z vaječného likéru se sněhovými noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krém z vaječného likéru se sněhovými noky:

1 vanilkový lusk  | 375 ml mléka  | 4 lžíce solamylu  | 125 ml vaječného likéru  | 2 vejce  | 60 g cukru  | 1 granátové jablko  | dle potřeby: meduňka na ozdobu

Postup přípravy receptu Krém z vaječného likéru se sněhovými noky:

Vanilkový lusk nařízneme, dřeň vyškrábeme. 6 lžic mléka smícháme se solamylem, zbytek vaříme 5 min. s vanilkovým luskem a dření. Lusk vyjmeme, do mléka přidáme solamyl a ještě 2 min. vaříme. Vmícháme likér, prohřejeme a sejmeme z plot­ny. Oddělíme vaječné bílky a žloutky, žloutky ro­zšleháme a vmícháme do krému. Dáme do sklenic a 2 hod. chladíme. Bílky šleháme dotuha, postupně přidáváme cukr. Ohřejeme trochu vody. Ze sněhu vypichu­jeme noky, vkládáme je do vody a přiklopené asi 3 min. vaříme. Poté klademe na krém. Granátové jablko rozpůlíme, vybereme jadérka a krém posypeme. Ozdobíme meduňkou.


Fotky receptu Krém z vaječného likéru se sněhovými noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém z vaječného likéru se sněhovými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !