Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.11. 2019
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krupicový nákyp se šťávou

fotka Krupicový nákyp se šťávou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krupicový nákyp se šťávou:

80 g práškového cukru  | 1/2 balíčku vanilkového cukru  | 1 lžíce rumu  | 3 žloutky  | 30 g oříšků  | 4 bílky  | 80 g krupice

Postup přípravy receptu Krupicový nákyp se šťávou:

Cukr, vanilkový cukr, rum a žloutky dobře vymícháme, přidáme mleté oříšky, z bílků ušlehaný tuhý sníh a nakonec přimícháme jemnou krupici. Nákypovou formu potřeme máslem, vysypeme strouhanou houskou, vylejeme do ní těsto a pečeme ho v mírně vyhřáté troubě. Upečený nákyp z formy vyklopíme a ještě horký polejeme ovocnou šťávou. Potom ho posypeme práškovým cukrem, do kterého jsme zamíchali vanilkový cukr.


Fotky receptu Krupicový nákyp se šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krupicový nákyp se šťávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !