Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ledový salát s prsíčky a balkánským sýrem

fotka Ledový salát s prsíčky a balkánským sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ledový salát s prsíčky a balkánským sýrem:

300 g kuřecí prsíčka  | 1 ks ledový salát  | 250 g cherry rajčátka  | 1 ks žlutá paprika  | 4 plátky toast. chléb  | 100 g balkánský sýr  | 5 lžic oliv. olej  | 1 lžíce octa  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Ledový salát s prsíčky a balkánským sýrem:

Ledový salát omyjeme a natrháme do 4 misek. Kuřecí prsíčka okořeníme solí a pepřem, nakrájíme na široké pruhy cca 2 cm a osmažíme na olivovém oleji. Rozpůlená cherry rajčátka a nakrájenou papriku na proužky a maso rozdělíme do misek. S balkánským sýrem naložíme stejně. Vše zalijeme trochou zálivky, která se skládá ze 100 ml vody, olivového oleje, cukru, octa, osolíme, opepříme, - podle chuti. Toastový chléb opečeme v toastovači, nakrájíme na stejné pruhy jako masíčko a rozdělíme do misek. Pak už jen Dobrou chuť.


Fotky receptu Ledový salát s prsíčky a balkánským sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ledový salát s prsíčky a balkánským
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !