Použité suroviny receptu Maďarský šmakoun s cizrnou a bulgurem:
60 g cizrna
| 150 g maďarský šmakoun na gril
| 60 g pórek
| 5 g olivový olej
| 80 g bulgur
| špetka grilovací koření, sůl
Postup přípravy receptu Maďarský šmakoun s cizrnou a bulgurem:
Cizrnu uvaříme do měkka. Do 160 g osolené vařící vody nasypeme bulgur, 2 min. povaříme, stáhneme ze sporáku a necháme 20 min. pod pokličkou stát. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájeného šmakouna, přidáme cizrnu a nakrájený pórek, mírně podlijeme vodou, chviličku podusíme a dokořeníme. Podáváme s bulgurem.
Fotky receptu Maďarský šmakoun s cizrnou a bulgurem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!