Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2019
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Makovec s jablky

fotka Makovec s jablky
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Makovec s jablky:

1 kg jablek  | 500 g moučkového cukru  | 6 vajec  | 2 dl oleje  | 2 dl vlažné vody  | 18 dg mletého máku  | 3/4 balíčku kypřícího prášku  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Makovec s jablky:

Oloupaná jablka nakrájíme na plátky a podusíme se 100 g cukru. Připravíme si piškotové těsto. Žloutky smícháme s 200 g cukru, postupně vmícháváme olej, vodu a mouku s kypřícím práškem. Nakonec přidáme sníh ušlehaný z bílků. V misce si připravíme druhé těsto z máku, zbylého cukru a asi 1/3 z připraveného piškotového těsta. Podušena jablka rozložíme na dno plechu vyloženého mastným pečícím papírem. Na jablka rozetřeme nejprve makové a potom piškotové těsto. Pečeme na 175°C asi 40 minut. Po vychladnutí moučník vyklopíme a jablka polijeme čokoládovou polevou


Fotky receptu Makovec s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Makovec s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !