Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marcipánové preclíky

fotka Marcipánové preclíky
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Marcipánové preclíky:

200 g čerstvého marcipánu  | 50 g práškového cukru  | 125 g čerstvého másla  | 1/2 lžičky zázvoru  | 200 g mouky  |  šípková zavařenina  | 50 g sekaných mandlí  |  máslo na vymazání plechu

Postup přípravy receptu Marcipánové preclíky:

Čerstvý marcipán nakrájíme na kostičky a smícháme s práškovým cukrem, máslem a zázvorem. Přidáme mouku a těsto důkladně prohněteme. Zformujeme do koule a necháme hodinu v chladnu odležet.
Troubu předehřejeme na 175°C. Plech na pečení vymažeme tukem.
Těsto vyválíme do tenkých, asi 24 centimetrů dlouhých roliček a z nich formujeme preclíky. Ty přeneseme na širokém noži na plech.
Preclíky pečeme asi 20 minut v troubě do zlatova. Širokým nožem přeneseme z plechu a necháme ochladit.
Preclíky peroutkou potřeme šípkovou zavařeninou a posypeme sekanými mandlemi.
Preclíky necháme 1-2 hodiny uležet, až šípková zavařenina zaschne.


Fotky receptu Marcipánové preclíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marcipánové preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !