8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po myslivecku

Králík po myslivecku
18. 08. 2007 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Králík po myslivecku: Králíka osolíme, posypeme kořením, poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a kolečky citronu a pod pokličkou necháme odležet do druhého dne. Pak jej na plátcích slaniny upečeme doměkka a dočervena …více»

Zapečený králík v nádivce

Zapečený králík v nádivce
13. 08. 2007 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Zapečený králík v nádivce: Nakrájenou slaninu na oleji vyškvaříme, osmažíme na ní 1 nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Mírně podlijeme vodou, ochutíme solí a pepřem a dusíme do poloměkka. Housky nakrájíme  …více»

Marinovaný králík

Marinovaný králík
2. 08. 2007 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Marinovaný králík: Z uvedených surovin smícháme marinádu do které naložíme rozporcovaného králíka.Necháme rozležet 24 hod.Pečeme i s marinádou do měkka.Jako přílohu podáváme bramborový knedlík a špenát. ... …více»

Béřovický králík

Béřovický králík
25. 07. 2007 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Béřovický králík: Všechny suroviny důkladně promícháme na marinádu - cibuli nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme.Touto směsí potřeme králíka a necháme rozležet do druhého dne. Pečeme pod poklicí a podléváme. Hotovou ... …více»

Králík na smetaně

Králík na smetaně
1. 05. 2007 Králičí maso ++++++-___
Příprava receptu Králík na smetaně: Králíka rozkrájíme na porce, omyjeme, potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusíme, mírně podlijeme vodou, přidáme  …více»
 

Provensálský králík

Provensálský králík
23. 02. 2007 Králičí maso +++++++++-
Příprava receptu Provensálský králík: Králíka naporcujeme, osolíme, prošpikujme slaninou a na másle opečeme po všech stranách. Pak ho podlijeme a pečeme téměř doměkka. …více»

Králík nadivoko

Králík nadivoko
23. 02. 2007 Králičí maso ++++++++__
Příprava receptu Králík nadivoko: Maso prošpikujeme částí slaniny, pokapeme citrónem, poprášíme kořením a citrónovou kůrou, obložíme na kolečka nakrájenou cibulí, …více»

Králík grand

Králík grand
23. 02. 2007 Králičí maso +++++++++_
Příprava receptu Králík grand: Králíka odblaníme, osolíme, opepříme, obalíme plátky slaniny. Zavážeme, aby slanina na králíkovi držela, a opečeme po všech  …více»

Králík se švestkami

Králík se švestkami
23. 02. 2007 Králičí maso ++++++++++
Příprava receptu Králík se švestkami: Švestky na 30 minut namočíme do vody. Na tuku osmažíme cibulku, slaninu a mrkev, vložíme na porce nakrájeného králíka a dorůžova  …více»

Králík s uzeným masem

Králík s uzeným masem
23. 02. 2007 Králičí maso +++++++++_
Příprava receptu Králík s uzeným masem: Králíka osolíme, prošpikujeme tučným z bůčku, pokapeme vínem a obložíme několika plátky uzeného bůčku. Pak ho vložíme na pekáč,  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !