8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králičí maso po ďábelsku

Králičí maso po ďábelsku
16. 09. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí maso po ďábelsku: Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s česnekem a hodinu necháme odležet. Cibulku pokrájíme nahrubo, zpěníme na oleji, přidáme maso, žampiony, pórek pokrájený na kolečka a feferonk ... …více»

Babiččin králík

Babiččin králík
14. 09. 2007 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Babiččin králík: Králíka naporcujeme, obalíme jako tradiční řízek, osmažíme, poskládáme na pekáč a zalijeme směsí z rozšlehaných vaje, nastrouhaného modrého sýra a mléka. Pečeme půl hodiny. Babiččin králík se podává  …více»

Fenek (dušený králík)

Fenek (dušený králík)
12. 09. 2007 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Fenek (dušený králík): Naporcovaného králíka naložíme na 24 hodin do vína. Poté králíka osmažíme spolu s česnekem a bobkovým listem a podléváme vínem a dusíme doměkka. Dušený králík se podává s rýží. …více»

Králičí kýty plněné

Králičí kýty plněné
6. 09. 2007 Králičí maso ++++++++__
Příprava receptu Králičí kýty plněné: Ostrým nožem vyjmeme ze stehen kosti. Připravíme nádivku: Umeleme maso a králičí odřezky. Poloviční množství slaniny nakrájíme na kostičky, rozpálíme na teflonové pánvi, přidáme nadrobno nasekanou cibuli …více»

Králík s pikantní omáčkou

Králík s pikantní omáčkou
5. 09. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s pikantní omáčkou: Rozkrájíme cibuli a osmažíme na oleji. Maso, které jsme okrájeli z kostí, rozsekáme na malé kousky. Přidáme na pánev a vše dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Pak podlijeme a ještě dusíme až do měkka. Zaprašíme moukou …více»
 

Králík na smetaně se slaninou

Králík na smetaně se slaninou
4. 09. 2007 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Králík na smetaně se slaninou: V tlakovém hrnci rozpustíme na másle slaninu, opečeme cibuli a zeleninu, přidáme koření a rozporcované maso. Zalijeme zálivkou z vody, octa a soli. Maso musí být ponořeno. Hrnec uzavřeme a dáme do chladu nejméně  …více»

Králík s uzeným bůčkem

Králík s uzeným bůčkem
4. 09. 2007 Králičí maso ++++++++__
Příprava receptu Králík s uzeným bůčkem: Králíka rozdělíme na porce a do pekáčku skládáme střídavě porce králíka s plátkem uzeného bůčku. V případě,že bůček je dosti slaný, králíčí maso nesolíme. Posypeme tlučeným kmínem, podlijeme sběračkou horké  …více»

Králík pečený s česnekem

Králík pečený s česnekem
4. 09. 2007 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králík pečený s česnekem: Králík zbavený blan se osolí a vloží na pekáček, do něhož jsme dali nakrájenou cibuli, utřený česnek, několik celých pepřů nové koření a máslo. Přikryje se a nechá dusit. Měkkého králika odkryjeme a necháme v troubě  …více»

Králík s rajčaty a pórkem

Králík s rajčaty a pórkem
30. 08. 2007 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík s rajčaty a pórkem: Králíka rozporcujeme dáme na vymazaný pekáček posypeme nadrobno nakrájeným pórkem přidáme koření, na plátky nakrájená rajčata a podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme asi tak 45 min dle stáří králíka. Před dopečením králíka  …více»

Králík po kanadsku

Králík po kanadsku
29. 08. 2007 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králík po kanadsku: Králíka naporcujeme a osolíme. Na pekáči rozpustíme 3/4 kostky másla a trošku vody, na to vložíme maso potřené česnekem a pečeme doměkka. Ze surovin uděláme směs a dáme na téměř pečené maso ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !