4 plátky chleba
| podle chuti česnek
| podle chuti hořčice
| podle chuti špek
| sůl a pepř
| olej
| voda
Postup přípravy receptu Moje topinky:
Nakrájíme chleba na normální plátky. Chléb lehce namočíme z obou stran. Proč? Nenasákne tolik olejem a v konečné fázi není jako překližka. Na povrchu je potom topinka křupavá a uvnitř vláčnější. Pak se věnujeme další přípravě. Špek nakrájíme na plátky asi 3mm, podle své úvahy i více a oloupeme česnek. Máme hotovo? Dáme péct topinky, vedle zesklovatíme špek-on zavoní a zesládne-mňam. Když otáčíme topinku, tak opečenou stranu posolíme. Proč? Sůl se rozpustí a vsákne dovnitř. Máme opečeno? Potřeme již osolenou topinku česnekem, potom hořčicí a navrh dáme ten voňavej nasládle sklovatej špek.
Fotky receptu Moje topinky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!