8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččin strouhaný koláč

fotka Babiččin strouhaný koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Babiččin strouhaný koláč:

40 dkg hladká mouka  | 25 dkg máslo  | 2 lžíce cukr  | 1 ks prášek do pečiva  | 1 ks vejce  | 2 lžíce kakaa  | 3 vaničky tvarohu  | 30 dkg cukru (i méně)  | 1 ks vanilkový cukr  | 4 ks žloutky  |  sníh ze 4 bílků  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Babiččin strouhaný koláč:

Mouku, máslo, cukr, prášek do pečiva, 1 vejce a kakao smícháme a vypracujeme těsto, které si rozdělíme na dva stejné díly a dáme ztuhnout (nejlépe do mrazáku). Dále si zpracujeme náplň. Smícháme tvarohy, 30 dkg cukru (může být i méně), vanilkový cukr, žloutky a naposledy vmícháme sníh z bílků. Na vymazaný plech nastrouháme jeden díl ztuhlého těsta, pak rozetřeme tvarohovou náplň a nakonec nastrouháme druhý díl těsta. Dáme péct na 165 stupňů, pomalu asi 45 min.


Fotky receptu Babiččin strouhaný koláč:

Babiččin strouhaný koláč
Babiččin strouhaný koláč
Babiččin strouhaný koláč
Babiččin strouhaný koláč
Fotky vložil: beberuska,hlouskova,jelena 
Hodnocení receptu Babiččin strouhaný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !