8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bratislavská buchta

fotka Bratislavská buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Bratislavská buchta:

5 vajec  | 200 g cukru  | 2 vanilk. cukry  | 250 g polohr. mouky  | 1/2 l mléka  | 1 dl vody  | 1 lžíce kakaa  | 3 zakys. smetany  | 1 dl oleje  | 1 prdop  | 1 pudink karamelový  | 3 lžíce cukru moučka  |  skořice

Postup přípravy receptu Bratislavská buchta:

Celá vejce vyšleháme v mixeru s krystalovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme olej, vodu a nakonec mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny. První vylijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Do druhé dáme kakao a cik cak vlijeme do světlého těsta. Uvaříme z mléka pudink, který horký vlijeme opět cik cak na těsto a dáme péct. Rozmícháme zakysané smetany, moučkový a vanilkový cukr. Směs nalijeme na upečený horký koláč a posypeme skořicí. Necháme v lednici přes noc.


Fotky receptu Bratislavská buchta:

Bratislavská buchta
Bratislavská buchta
Bratislavská buchta
Bratislavská buchta
Fotky vložil: Katarinka3 
Hodnocení receptu Bratislavská buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !