MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Papouščí buchta

fotka Papouščí buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Papouščí buchta:

4 vejce  | 200 g cukru  | 1 dl oleje  | 2 dl mléka  | 300 g hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 čokoládový pudink  | 0,25 l šlehačky  | 1 ztužovač  | 1 kysaná smetana  |  skořice  |  kakao

Postup přípravy receptu Papouščí buchta:

Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Za stálého šlehání přidáme olej, vlažné mlého a nakonec postupně zašleháme mouku, do které jsme vmíchali prášek do pečiva. Vzniklou hmotu nalijeme na plech, do syrového těsta vlejeme uvařený čokoládový pudink, který rozetřeme po celé ploše. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 30-40 minut. Na vychladlý koláč rozetřeme vrstvu ušlehané šlehačky se ztužovačem, smíchanou s kelímkem kysané smetany. Krém můžeme posypat kakaem nebo třeba skořicí.


Fotky receptu Papouščí buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Papouščí buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !