Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené hrušky v alobalu

fotka Pečené hrušky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené hrušky v alobalu:

4 tvrdší hrušky  | 1 skořicový cukr  | pár kousků rozinek  | 1 malá lžíce rumu  | 1 malá lžíce medu  | 1 nektarinka  | 1 lžíce slunečnicového oleje  | dle potřeby alobal  | 1 šlehačka  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Pečené hrušky v alobalu:

Hrušky umyjeme, rozpůlíme a zbavíme jadřinců. Náplň do hrušek: Nektarinku oloupeme, vyjmeme pecku a nakrájíme na malé kousky. Smícháme ji s rozinkami, medem a rumem.
Nachystáme si alobal, na každý kousek alobalu dáme půlku hrušky, důlek posypeme skořicovým cukrem a plníme náplní. Přiklopíme druhou půlkou hrušky a potřeme slunečnicovým olejem. Každou hrušku zabalíme do alobalu a vložíme do pekáče. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Mezitím si uděláme šlehačku s vanilkovým cukrem, kterou použijeme na zdobení pečených hrušek.


Fotky receptu Pečené hrušky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené hrušky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !