Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015Nikol Švantnerová je nová Česká Miss 2015 TýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel ŠípTýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel Šíp Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.04. 2015
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nekynuté lívance

fotka Nekynuté lívance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Nekynuté lívance:

300 g polohrubé mouky  | 2 vejce  | 1/2 prášku do pečiva  | špetka soli  | 1 lžíce cukru krupice  | 1 lžíce rumu  | 500 ml mléka  |  olej na smažení  | 250 g smetana ke šlehání  |  marmeláda

Postup přípravy receptu Nekynuté lívance:

Mouku prošleháme se žloutky, práškem do pečiva, solí, lžící cukru a rumem. Ke směsi přilijeme vlažné mléko a metlou dobře prošleháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce vmícháme do těsta. Těsto necháme chvíli odpočinout a potom z něj na oleji pečeme zlatavé lívance.
Hotové mažeme marmeládou a ozdobíme kopečkem ušlehané smetany.

Fotky receptu Nekynuté lívance:

Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Nekynuté lívance
Fotky vložil: Mangovka,Nandiči,cudovluc,evulaS33 
Hodnocení receptu Nekynuté lívance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !