Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepečený ovesný dort

fotka Nepečený ovesný dort
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Nepečený ovesný dort:

500 g jablek  | 300 g ovesných vloček  | 1 dcl jablečného džusu  | 2-3 lžíce medu  | půlka citrónu  |  rozinky  |  vlašské ořechy  |  máslo

Postup přípravy receptu Nepečený ovesný dort:

Jablka postrouhejte, přidejte med, šťávu z půlky citrónu, citrónovou kůru a pokrájené ořechy. Šťávu z jablek slijte do skleničky.
Dno dortové formy vymažte máslem a posypte ovesnými vločkami, vločky ke dnu dobře přitlačte, pokapejte rozpuštěným máslem a šťávou z jablek, kterou jste zředili jablečným džusem. Na vločky položte vrstvu jablečné směsi, pak přidejte další vrstvu vloček, opět pokapejte máslem a polijte jablečnou šťávou a přidejte jablka. Vločky musejí být jablečnou šťávou důkladně nasáklé. Dort uložte do chladničky, za několik hodin nakrájejte na řezy a podávejte. Můžete ozdobit šlehačkou a libovolným ovocem.


Fotky receptu Nepečený ovesný dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nepečený ovesný dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !