Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Neplněné bramborové rohlíčky

fotka Neplněné bramborové rohlíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Neplněné bramborové rohlíčky:

500 g hladká mouka  | 1 balíček prášek do pečiva  | 150 g cukr  | 2 ks vejce  | 300 g vařené brambory ve slupce  | 150 g máslo  | špetka sůl  | 1 ks vejce na potření  |  sezamové semínko

Postup přípravy receptu Neplněné bramborové rohlíčky:

V míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl, tuto směs vysypeme na vál a přidáme brambory, které jsme nastrouhali najemno a změklé máslo. Důkladně rukama propracuje ve vláčné těsto.

Těsto vyválíme a rádýlkem rozdělíme na čtverečky asi 7x7 cm. Ty pak precizně smotáváme do tvaru rohlíku a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Bramborové rohlíčky potřeme vajíčkem a posypeme sezamovým semínkem. Rohlíčky pečeme dozlatova v předehřáté troubě.

Neplněné bramborové rohlíčky podáváme teplé i studené. Záleží na chuti.


Fotky receptu Neplněné bramborové rohlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Neplněné bramborové rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !