Použité suroviny receptu Nové brambory s rybí omáčkou:
400 g nových brambor
| 150 g filé z tresky
| 250 ml řeckého jogurtu
| 1 steril. okurka
| 1 lžíce kopru
| jarní cibulka
| sůl a pepř
| citr. šťáva
Postup přípravy receptu Nové brambory s rybí omáčkou:
Rybí file osolíme, zakapeme citronovou šťávou a udusíme v páře doměkka. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Kopr očistíme a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na kolečka. Kyselou okurku necháme okapat a pokrájíme na jemné kostišky.
Vychladé rybí maso pokrájíme na drobno. Jogurt osolíme, opepříme a promícháme s koprem a okurkou. Podle potřeby přisladíme a nakonec přidáme rybí maso.
Brambory rozdělíme na porce, obložíme salátem, rajčaty nebo jinou čerstvou zeleninou. Nakonec vše přelijeme hustou rybí omáčkou a posypeme cibulkovou natí.
Fotky receptu Nové brambory s rybí omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!