Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové brambory s rybí omáčkou

fotka Nové brambory s rybí omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Nové brambory s rybí omáčkou:

400 g nových brambor  | 150 g filé z tresky  | 250 ml řeckého jogurtu  | 1 steril. okurka  | 1 lžíce kopru  |  jarní cibulka  |  sůl a pepř  |  citr. šťáva

Postup přípravy receptu Nové brambory s rybí omáčkou:

Rybí file osolíme, zakapeme citronovou šťávou a udusíme v páře doměkka. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Kopr očistíme a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na kolečka. Kyselou okurku necháme okapat a pokrájíme na jemné kostišky.
Vychladé rybí maso pokrájíme na drobno. Jogurt osolíme, opepříme a promícháme s koprem a okurkou. Podle potřeby přisladíme a nakonec přidáme rybí maso.
Brambory rozdělíme na porce, obložíme salátem, rajčaty nebo jinou čerstvou zeleninou. Nakonec vše přelijeme hustou rybí omáčkou a posypeme cibulkovou natí.



Fotky receptu Nové brambory s rybí omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nové brambory s rybí omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !