Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Octové jemné cukroví

fotka Octové jemné cukroví
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Octové jemné cukroví:

28 dkg tuk stela  | 28 dkg hladké mouky  | 2 žloutky  | 2 lžíce octa  | na obalení: cukr  | na plnění: marmeládu dle chuti

Postup přípravy receptu Octové jemné cukroví:

Zpracujeme těsto a necháme přes noc v lednici. Vyvalujeme, podsypané moukou a přes sáček. Pozor těsto si ukrojte, jen co budete potřebovat na vále. Zbytek nechat v chladničce lépe se s ním pracuje. Před vložením do trouby potřeme rozkvedlaným vejcem. Pečeme na 200 °C do zlatavé barvy. Po upečení teplé obalit v cukru. (K vykrajování používám vykrajovátko na taštičky a plním i jinými náplněmi dle chuti).



Fotky receptu Octové jemné cukroví:

Octové jemné cukroví
Octové jemné cukroví
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Octové jemné cukroví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !