Použité suroviny receptu Tatarka z domácích surovin:
3 deci oleje
| přes půl deci vody z nakl. okurek
| 1 vejce
| špetička pepře
| špetka soli
| 2 kapky worch. omáčky
| lžička hořčice
| kousek/asi na malou lžičku/ nakrájené cibule
| kousek /asi na malou lžičku/ nakráj. nakládané okurky
Postup přípravy receptu Tatarka z domácích surovin:
Všechny suroviny kromě oleje a vody dáme do mixéru. Zapneme, necháme chvíli šlehat a pak postupně malým otvorem ve víčku šlehací nádoby přiléváme olej a vodu z okurek až do vypotřebování surovin, ke konci jde šlehání ztěžka, tak mixér vypneme a znovu zapneme. Tatarka musí být hustá. Nalejeme do skleničky a necháme v lednici odpočinout. Je výborná ke grilovanému prasátku! Dobrou chuť!
Poznámka - všechny suroviny musí mít stejnou teplotu, je lepší je předem vyndat z ledničky, jinak se tatarka při šlehání srazí