Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.09. 2019
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ořechové špecle

fotka Ořechové špecle
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ořechové špecle:

200 g hrubé mouky  | 150 g vlašských ořechů  | 3 vejce  | 150 g kysané smetany  | 50 g oleje  | 1 lžička prášku do pečiva  |  sůl ,  | 200 g meruňkové marmelády  | 80 g másla  | 80 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Ořechové špecle:

Z mouky, oleje, vejce a prášku do pečiva vypracujeme těsto, které necháme chvilku odležet. Dáme vařit vodu, kterou osolíme. Do vroucí vody děláme pomocí haluškovače špecle, které necháme povařit asi 10 minut. Směs poklademe na talíř, posypeme nastrouhanými ořechy a rozehřátou marmeládou. Posypeme cukrem a máslem a zalijeme zakysanou smetanou.


Fotky receptu Ořechové špecle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ořechové špecle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !