Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Perník bez medu

fotka Perník bez medu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Perník bez medu:

480 g cukru  | 250 ml vody  | 1 vejce  |  citronová kůra  | 1/2 lžičky skořice mleté  | 50 g mletých ořechů  | 50 g rozinek  | 1 balíček vanilkového cukru  | 500 g hladké mouky  | 1 balíček prášku do pečiva  | 50 g mandlí

Postup přípravy receptu Perník bez medu:

Polovinu cukru opražíme na pánvi, pak se přidá voda a zbytek cukru a nechá se dobře zavařit. Necháme vychladnout a pak pak tento cukerný roztok smícháme s ostatními přísadami. Pečeme na 180 stupňů Celsia 20 - 30 minut. Upečené rozkrájíme na kousky a ještě za tepla každý kousek ozdobíme mandlí.


Fotky receptu Perník bez medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perník bez medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !