Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.12. 2024
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskový šrúdl s pohankovou náplní

fotka Bleskový šrúdl s pohankovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Bleskový šrúdl s pohankovou náplní:

1 balíček listového těsta  | dle potřeby pohanková lámanka  | 1 tvaroh  |  sůl  | dle chuti a potřeby nastrouhané jablko  | dle chuti cukr  |  skořice  | dle potřeby olej  | 1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Bleskový šrúdl s pohankovou náplní:

Listové těsto rozválíme na tenký plát. Tvaroh utřeme se solí, přidáme cukr a vanilku a natřeme na plát těsta. Posypeme pohankovou lámankou (suchou), rovnoměrně přidáme ovoce, ještě posypeme cukrem a skořicí, pokapeme olejem a opatrně stočíme. Konce zatlačíme, dáme na suchý plech, potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme. Náplně mužeme měnit. Místo tvarohu mužeme podle fantazie použit směs mletých ořechů s lámankou nebo máku s lámankou aj. U těchto sušších směsí je však potřeba přidat více ovocného podílu a oleje, aby štrúdl byl dostatečně štavnatý.


Fotky receptu Bleskový šrúdl s pohankovou náplní:

Bleskový šrúdl s pohankovou náplní
Bleskový šrúdl s pohankovou náplní
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Bleskový šrúdl s pohankovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !