Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.07. 2019
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Perník na řezy

fotka Perník na řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Perník na řezy:

2 žloutky  | 1 špetku tlučeného anýzu, skořice, hřebíčku a nového koření  | 15 dkg moučkového cukru  | 4 lžíce medu  | 1/4 kg polohrubé a 1/4 kg hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 hrneček mléka  | ze 4 bílků sníh

Postup přípravy receptu Perník na řezy:

Žloutky, med a cukr utřeme. Přidáme koření a mléko. Obě mouky a pr. do pečiva smícháme a střídavě se sněhem je vmícháváme do těsta. To vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáče a pečeme v mírně vyhřáté troubě cca 60 minut.


Fotky receptu Perník na řezy:

Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Perník na řezy
Fotky vložil: Natural,piskotik,MichelePrg,Marci7,hlouskova 
Hodnocení receptu Perník na řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !