Použité suroviny receptu Piškotové jazýčky s jahodami:
1 balení podlouhlých cukrářských piškotů
| 500 g jahod
| 200 g tvarohu
| 200 ml smetany ke šlehání
| 1 balíček vanilkového pudinku
| 300 ml mléka
| 60 g cukru
| 1 vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Piškotové jazýčky s jahodami:
Uvaříme pudink podle návodu, když zchladne, vmícháme do něj tvaroh smíchaný s oběma cukry a nakonec vmícháme ušlehanou smetanu. Omyté jahody nakrájíme na plátky. Na polovinu piškotů navršíme krém, na něj poklademe plátky jahod a přiklopíme zbylými piškoty. Můžeme hned podávat.
Fotky receptu Piškotové jazýčky s jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!