Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kysané zelí

fotka Kysané zelí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kysané zelí:

2 kg zelí  | 100 g cibule  | 1 kyselejší jablko  | 40 g soli  | 20 g cukru krupice  | 1 lžička kmínu

Postup přípravy receptu Kysané zelí:

Povrchové listy odstraníme, hlávky rozčtvrtíme a vyřízneme košťály. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, jablko na plátky. Zelí jemně nastrouháme a ve větší nádobě promícháme se všemi přísadami. Pěchujeme je podle množství do větších sklenic nebo do kameninových nádob, zatížíme a necháme na teplém místě kvasit. Zelí bývá do tří týdnů vykvašené a můžeme je odebírat. Jestliže máme kysaného zelí větší množství, můžeme ho přendat do sklenic a sterilovat.


Fotky receptu Kysané zelí:

Kysané zelí
Kysané zelí
Fotky vložil: MichelePrg,oko 
Hodnocení receptu Kysané zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !