Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na sardeli

fotka Candát na sardeli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Candát na sardeli:

1 kg candát  | 1/8 másla  | 1 tuba sardelové pasty  |  rybí vývar  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Candát na sardeli:

Porce očištěné vykuchané ryby dobře omyjeme a osušíme a potřeme sardelovou pastou, kterou jsme pečlivě vymíchali s máslem.
Pak rybu urovnáme do pekáčku, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme, až pustí šťávu.
Na dalších 15 minut poklici sejmeme, pak rybu vyjmeme, podle potřeby přelijeme do šťávy vývar, zahustíme moukou a provaříme.
Do omáčky vrátíme porce ryby a prohřejeme je.


Fotky receptu Candát na sardeli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na sardeli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !