Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s bylinkovým máslem

fotka Pangasius s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pangasius s bylinkovým máslem:

1 kg filety pangasius  | šťáva z půlky citrónu  | 1 malá lžíce kořenícího přípravku na ryby  | 1 malá lžíce vegety  | 1 velká lžíce másla  | 1 velká lžíce čerstvé nadrobno nasekané bazalky  | 1 malá lžíce šalvěje, může být i sušená  | 1 malá lžíce oregána  | 1 velká lžíce sladké mleté papriky

Postup přípravy receptu Pangasius s bylinkovým máslem:

Filtety nakrájíme na řízky, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme kořenícím přípravkem a vegetou. Necháme chvíli odležet. Mezitím si smícháme máslo s jemně nasekanou bazalkou a zamícháme. Filety natíráme bazalkovým máslem z obou stran. Dále posypeme šalvějí, oregánem a sladkou paprikou. Takto připravené vložíme do pařáčku a vaříme po dobu 10 až 15 minut.


Fotky receptu Pangasius s bylinkovým máslem:

Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Pangasius s bylinkovým máslem
Fotky vložil: marta,zanedz,ronecek,damami 
Hodnocení receptu Pangasius s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Pangasius s bylinkovým máslem
Obrázek uživatelky
profil
pangas je u nás velmi oblíbená ryba. máme dvě malé děti, takže ideální bez kostí a navíc i rychlá. vyhráli jsme s hellmansem rakletový gril, tak jsem jí už zkoušela i ogrilovat a byla mnam. navíc ta příprava pečení na stole holky opravdu zaujalaSmajlík. udělala jsem jí jen tak přírodně, k tomu jogurtovou zálivku pro holky, nám jsem dala nakoupenou tatarskou omáčky hellmanns, díky kterým jsme vyhráli ten gril a bylo.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles