Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený pangasius se zeleninou

fotka Zapečený pangasius se zeleninou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečený pangasius se zeleninou:

Pangasius 3 plátky  | 2 rajčata  | 2 zelené kapie  | 1 červená cibule  | 1 bílá cibule  |  pórek  |  olivový olej  | 1 smetana  | 2 vejce  | 15dkg tvrdého sýra  | 10 brambor  |  koření na rybu  |  citrón  |  bazalka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečený pangasius se zeleninou:

Rybu naložíme do citrónu. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce a nakrájíme zeleninu na kolečka. Uvařené brambory oloupeme a vrstvíme do pekáčku vymazeného olivovým olejem. Na dno pekáče dáme cibuli, poté brambory nakrájené na kolečka osolíme a opepříme. Zasypeme polovinou strouhaného sýra a položíme okořeněného pangasiuse. Na rybu dáme pórek, cibuli a brambory. Zalijeme smetanou a jako poslední vrstvu dáme plátky rajčat s bazalkou. Zapékáme asi 35 minut a pak navrch dáme vejce smíchané se zbytkem strouhaného sýra. Pečeme ještě asi 15 minut dokud sýr nezezlátne. Dobrou chuť!


Fotky receptu Zapečený pangasius se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený pangasius se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !