Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlé a vynikající ořechové řezy

fotka Rychlé a vynikající ořechové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Rychlé a vynikající ořechové řezy:

4 vejce  | 300 g cukr krupice  | 10 lžic studené vody  | 100 g nahrubo nasekaných ořechů  | 200 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 1/2 l mléka  | 1 vanilkový pudink  | 1 máslo  | 150 g cukr moučka

Postup přípravy receptu Rychlé a vynikající ořechové řezy:

Utřeme vejce s cukrem a přidáme vodu, ořechy a mouku s práškem do pečiva. Pečeme do zrůžovění. Mezitím si připravíme krém. Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Máslo utřeme s cukrem a vmícháme studený pudink. Krém natřeme na vychladlý piškot. Nakonec pocákáme čok. polevou. Já jsem piškot ještě před krémem potřela rybízovou marmeládou. Řezy jsou opravdu vynikající a jednoduché.


Fotky receptu Rychlé a vynikající ořechové řezy:

Rychlé a vynikající ořechové řezy
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Rychlé a vynikající ořechové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !