Použité suroviny receptu Salát z tuňáka, fazolí a červené cibule:
410 g plechovka cannelilini fazole,propláchnuté a osušené
| 1 ks tence pokrájená červená cibule
| 1 lžíce červený vinný ocet
| 225 g tuňák v extra panenský olivový olej
| nakrájená petrželka
Postup přípravy receptu Salát z tuňáka, fazolí a červené cibule:
Fazole, cibuli a ocet dáme do misky, trochu osolíme a dobře promícháme. Přidáme tuňáka rozděleného na větší kousky i s olejem, polovinou petržele a velkoryse opepříme čerstvě mletým černým pepřem.
Salát z tuňáka promícháme, zbylou petrželí ozdobíme a podáváme se zeleným salátem a křupavým chlebem
Fotky receptu Salát z tuňáka, fazolí a červené cibule:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!