Použité suroviny receptu Salát z fazolek a čekanky:
350 g mladých fazolových lusků
| 2 červené čekankové puky
| 50 g burských oříšků
| 120 g nivy
| 2 lžíce vinného octa
| 6 lžic olivového oleje
| 1 stroužek česneku
| špetka soli
| špetka mletého pepře
Postup přípravy receptu Salát z fazolek a čekanky:
Očištěné a omyté fazolové lusky nakrájíme na špalíčky, krátce povaříme v mírně osolené vodě a necháme okapat. Oříšky hrubě nasekáme a lehce opražíme na suché pánvi. Do mísy vložíme okapané fazolky, omytou a na kousky natrhanou čekanku a oříšky. Z octa, oleje, utřeného česneku, soli a pepře umícháme hladkou zálivku a vmícháme do salátu. Před podáváním salát posypeme hrubě nastrouhanou nivou.
Fotky receptu Salát z fazolek a čekanky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!