Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skleněný ananas

fotka Skleněný ananas
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Skleněný ananas:

500 g ananasu  | 2 vejce  | 4 lžíce škrobu  | 2 lžíce červeného dezertního vína  | 8 zrnek anýzu  | 300 g cukru  | 1 lžička oleje  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Skleněný ananas:

Na malé dílky nakrájený ananas dobře osušíme v čistém ubrousky. Z vajec, škrobu a vína připravíme hustší, ale ještě tekuté těstíčko, ve kterém obalíme jednotlivé dílky ananasu a ve větší dávce oleje usmažíme do světle zlatova. V čisté pánvi vaříme cukr s vodou a když se táhne jako nit, přimícháme smažený, odkapaný ananas a několik zrnek anýzu. Rychle promícháme a rozdělíme na talířky vymaštěné olejem. K ananasu podáváme misku se studenou vodou, ve které se každé sousto před pojídáním zchladí


Fotky receptu Skleněný ananas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skleněný ananas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !