Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skleněný ananas

fotka Skleněný ananas
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Skleněný ananas:

500 g ananasu  | 2 vejce  | 4 lžíce škrobu  | 2 lžíce červeného dezertního vína  | 8 zrnek anýzu  | 300 g cukru  | 1 lžička oleje  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Skleněný ananas:

Na malé dílky nakrájený ananas dobře osušíme v čistém ubrousky. Z vajec, škrobu a vína připravíme hustší, ale ještě tekuté těstíčko, ve kterém obalíme jednotlivé dílky ananasu a ve větší dávce oleje usmažíme do světle zlatova. V čisté pánvi vaříme cukr s vodou a když se táhne jako nit, přimícháme smažený, odkapaný ananas a několik zrnek anýzu. Rychle promícháme a rozdělíme na talířky vymaštěné olejem. K ananasu podáváme misku se studenou vodou, ve které se každé sousto před pojídáním zchladí


Fotky receptu Skleněný ananas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skleněný ananas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !