Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.02. 2018
Dnes má svátek Gizela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nenechte se strhnout splínem. Tato potravina vám jej pomůže překonat.

Nenechte se strhnout splínem. Tato potravina vám jej pomůže překonat.
5. 01. 2017 Škola vaření
Sychravé počasí, kratší dny a nálada pod psa. I tak může vypadat konec roku, a to pak na sebe splín a špatná nálada nenechají dlouho čekat. Existují však potraviny, které svým složením pomáhají  …více»

Příběh kávy, kterou miluje celý svět

Příběh kávy, kterou miluje celý svět
28. 12. 2016 Škola vaření
Pití kávy je pro nás každodenním rituálem, který doprovází příjemné chvíle našeho života. Moment s voňavým šálkem kávy nám dává možnost prostě si oddychnout od práce, odpočívat při knížce či v okruhu  …více»

4 tipy na co si dát pozor při chroupání pochutin

4 tipy na co si dát pozor při chroupání pochutin
25. 12. 2016 Škola vaření
Svátky se blíží a s nimi oblíbená a zvýšená konzumace slaných pochutin a sladkostí. Víte, na co byste si měli dát pozor? Nekombinujte: Příjem slaných jídel a pochutin stimuluje žízeň. Je nutné mít  …více»

Mýty a fakta o tuku v sýru

Mýty a fakta o tuku v sýru
12. 12. 2016 Škola vaření
Tuk se stal v moderní společnosti nepřítelem číslo jedna. Je tomu však skutečně tak? Jak je to u sýrů? Máme se těm tučným vyhýbat jak čert kříži, nebo si je vychutnat jako opravdoví gurmáni? Jak spolu …více»

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí
8. 12. 2016 Škola vaření
Je vážně skvělý. Zahřeje a navíc přináší úlevu při nachlazení. Zázvorový sirup je zimní klasika a jeho výrobu zvládne opravdu každý. Během pár minut a z několika málo surovin vyrobíte lahodný nápoj.  …více»
 

Chilli vás zahřeje a to nejen na podzim

Chilli vás zahřeje a to nejen na podzim
25. 11. 2016 Škola vaření
Taky jste si v poslední době všimli toho vysokého zájmu o chilli? Pravidelně narážíte na pozvánky na různé chilli festivaly a v obchodech vidíte stále větší výběr různých pálivých papriček? A jak je  …více»

Velký podzimní atlas jablek

Velký podzimní atlas jablek
22. 11. 2016 Škola vaření
S příchodem podzimu se pulty obchodního řetězce Tesco začínají plnit nejrůznějšími odrůdami jablek rozmanitých barev a chutí. Pokud si zrovna nevíte rady, které z nich vybrat, netrapte se. Přinášíme  …více»

Francouzské koláče na podzimní stůl

Francouzské koláče na podzimní stůl
4. 11. 2016 Škola vaření
Dýně, hrušky, jablka a ořechy. Oblé, krásně barevné plody podzimu dozrávají a volají po nápaditém zpracování i nevšedním gurmánském zážitku. Pochoutky ze „sladké Francie“ se v Česku rychle zabydlely …více»

Jak připravit domácí CIDER

Jak připravit domácí CIDER
1. 11. 2016 Škola vaření
K výrobě domácího cideru potřebujete: Jablka, Odšťavňovač, Demižon, Sterilizační tablety, Droždí, Mušelínová látka nebo utěrka, Čeřič nápojů, Vzduchotěsný uzávěr, Hadička, Láhve. Domácí cider - krok 1 …více»

Chutný steak na stole předchází správný výběr nože na maso

Chutný steak na stole předchází správný výběr nože na maso
29. 10. 2016 Škola vaření
Víte, že chutný steak na stole předchází správný výběr masového nože? Není nůž, jako nůž. V kuchyni byste jich měli mít hned několik. Do základní sady pak bezesporu patří i nůž na maso. Protože teprve …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !