Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.11. 2025
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní nápoje s kávovarem Krups Intuition

Letní nápoje s kávovarem Krups Intuition
7. 05. 2024 Škola vaření
Léto je časem slunce, odpočinku a dlouhých horkých dnů, kdy vyhledáváme relax ve stínu s chutným nápojem v ruce. Letní měsíce lákají k experimentování s nevšedními chutěmi. Co může být lepší než  …více»

Sezona medvědího česneku je tady: Vychutnejte si ho, dokud je čas

Sezona medvědího česneku je tady: Vychutnejte si ho, dokud je čas
9. 04. 2024 Škola vaření
Roste jen pár týdnů v roce a letos jsme se ho díky teplému počasí dočkali opravdu brzy. Medvědí česnek, jarní bylinka s jemnou česnekovou chutí potěší nejen naše smysly, ale i naše tělo. A jeho čas  …více»

Tajemství španělských uzenin: Jak si vybrat ten pravý kousek

Tajemství španělských uzenin: Jak si vybrat ten pravý kousek
27. 02. 2024 Škola vaření
Víte, co spojuje jména jako Jamón Serrano, Jamón Ibérico nebo Cecina? Jsou to neodolatelné lahůdky, které přináší do našich chuťových pohárků dílčí kousíčky španělské kulinářské tradice …více»

Způsob mletí zrn ovlivňuje chuť i kvalitu mouky

Způsob mletí zrn ovlivňuje chuť i kvalitu mouky
24. 02. 2024 Škola vaření
Proces mletí obilí je při výrobě mouky nesmírně důležitý. Ovlivňuje jak chuť výsledného produktu, tak i nutriční hodnoty mouky. Od okamžiku sklizně do chvíle, kdy si v obchodě vyberete svůj sáček …více»

5 lehkých tipů, jak na to v kuchyni s medem

5 lehkých tipů, jak na to v kuchyni s medem
17. 02. 2024 Škola vaření
Med obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, má antibakteriální účinky a v kuchyni velmi široké uplatnění. Máme pro vás inspiraci, jak jednoduše použít med kdykoli během dne. Vyzkoušejte některý …více»
 

Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde?

Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde?
26. 01. 2024 Škola vaření
V dnešní době, kdy si čím dál více lidí uvědomuje význam zdravého stravování, se výběr pečiva stává důležitou součástí nákupů. Klasické „bílé“ pečivo, tedy pečivo čistě pšeničné, není z hlediska  …více»

Od sádla po jelítko: Dopřejte si zabijačkové pochoutky

Od sádla po jelítko: Dopřejte si zabijačkové pochoutky
25. 01. 2024 Škola vaření
Škvarky, jitrnice a jelítka, ale i vepřové maso na mnoho způsobů. Zimní měsíce přejí tradičním zabijačkovým specialitám, na kterých si pochutná snad každý – aniž by za nimi musel jezdit na vesnici …více»

Jak upéct skvělý dort? Těmto chybám se vyhněte

Jak upéct skvělý dort? Těmto chybám se vyhněte
9. 01. 2024 Škola vaření
Upéct dort na rodinnou oslavu nemusí být tak těžké, jak to může na první pohled vypadat. Do pečení se může pustit každý trochu šikovný pekař. Je však třeba se vyhnout chybám, které naše úsilí mohou  …více»

Mýty a fakta o skladování sýrů

Mýty a fakta o skladování sýrů
5. 01. 2024 Škola vaření
Sýr je živá potravina. Po celou dobu přípravy i cesty na váš stůl zraje a pracuje. Zaslouží si tedy zvláštní zacházení. Když se o něj budete správně starat, odmění vás vynikající chutí. Jak na to?  …více»

Pohankové galettes se sýrem Lipno

Pohankové galettes se sýrem Lipno
19. 12. 2023 Škola vaření
Francouzské galettes jsou tenké pohankové placky připravené naslano. Opékáme je na pánvi a plníme vejcem, šunkou a sýrem, klidně i tím taveným. Extra smetanové Jihočeské Lipno má výraznou sýrovou  …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !