Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.02. 2018
Dnes má svátek Gizela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tabasco – víc než jen omáčka

Tabasco – víc než jen omáčka
23. 02. 2017 Škola vaření
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na maso, míchaná vejce, ale i na zmrzlinu nebo do nápojů. Bez tabasca by se …více»

Eidam – nejoblíbenější český sýr pod lupou

Eidam – nejoblíbenější český sýr pod lupou
22. 02. 2017 Škola vaření
Když se řekne slovo „sýr“, málokomu v České republice se na první dobrou nevybaví „eidam“. Možná jste si dokonce kdysi mysleli, že se jedná o český sýr. Nejspíše proto, že je u nás dlouhodobě  …více»

Ó pepři, opepři nám život náš!

Ó pepři, opepři nám život náš!
20. 02. 2017 Škola vaření
Když se řekne koření, nejčastěji nás napadne sůl a pepř. To proto, že se jedná o nejuniverzálnější koření ze všech, používané prakticky v každé významnější kuchyni světa. Pepř byl dříve známkou  …více»

Fritujte zdravě!

Fritujte zdravě!
11. 02. 2017 Škola vaření
Zní vám to jako hloupost? Aktuálním trendem správného stravování je opravdu zdravé fritování. To znamená bez přidání oleje. Zapomeňte ale na klasické fritovací hrnce, na tohle potřebujete speciální …více»

V čem se nejlépe vaří, peče a smaží? Přece v litině!

V čem se nejlépe vaří, peče a smaží? Přece v litině!
8. 02. 2017 Škola vaření
... aneb krása ohněm zrozená. Tradice, řemeslo a staré časy, to vše se snoubí v nabídce firmy Smalt, které vyrábí smaltované cedule a nádobí ze šedé litiny. Smaltovaná litina je tradiční a v mnoha  …více»
 

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero

Vyznáte se v šunkách? Napoví vám šunkové desatero
26. 01. 2017 Škola vaření
Dříve byla šunka poměrně vzácná a patřila na slavnostní tabule. Díky vysokému obsahu bílkovin a poměrně nízkému obsahu soli a tuku představuje jednu z nejchutnějších a nejzdravějších uzenin. Dneska …více»

Poznejte tajemství anebo desatero pro výběr kvalitního kečupu

Poznejte tajemství anebo desatero pro výběr kvalitního kečupu
20. 01. 2017 Škola vaření
Kuchyně bez kečupu? To si mnoho z nás nedokáže ani představit. Víte ovšem, jak poznat kvalitní kečup a co sledovat na jeho etiketě? Kolik procent rajčat by měl obsahovat? Co dalšího se nachází v této …více»

Zahřejte se horkými drinky

Zahřejte se horkými drinky
17. 01. 2017 Škola vaření
Praskající krb, vyhřátá přikrývka, příjemná hudba, za okny padající vločky sněhu a horký nápoj. Není nad to vykouzlit si v okamžiku scenérii jako z pohádky a užít si zimu v pohodlí domova. Pokud jste  …více»

Jak se zbavit rybích kostí? Pozornost věnujte výběru ryby i porcování

Jak se zbavit rybích kostí? Pozornost věnujte výběru ryby i porcování
15. 01. 2017 Škola vaření
Česko je ráj rybářů. Typický jídelníček českého strávníka však přesto dle odborníků na výživu obsahuje podprůměrné množství rybího masa. Mnoho lidí od konzumace ryb odradí drobné kostičky, které  …více»

Objevte vášeň aneb vše o koření

Objevte vášeň aneb vše o koření
6. 01. 2017 Škola vaření
Používané druhy koření nezaměnitelně charakterizují kuchyně po celém světě. Jejich prostřednictvím můžeme zakoušet nové gastro zážitky a poznávat cizí kultury. Koření má nejen své místo na talíři  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !