Pěvecká show SuperStar 2018 zná své porotcePěvecká show SuperStar 2018 zná své porotce Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 400 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.05. 2018
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Městské grilování na vzestupu: propojení města a přírody

Městské grilování na vzestupu: propojení města a přírody
5. 07. 2017 Škola vaření
Po celém světě se prosazuje trend návratu přírody a přírodních prvků do měst. Při jejich projektování je kladen důraz na budování zelených ploch, které umožňují lidem uniknout shonu a hluku a  …více»

5 receptů na letní osvěžující koktejly

5 receptů na letní osvěžující koktejly
30. 06. 2017 Škola vaření
Inspirujte se recepty na lahodné nápoje, které rozjasní a osvěží vaše letní dny. Vybírejte, kombinujte a najděte svého favorita! Inspirovat se a vyzkoušet různé chutě můžete také v kavárnách Crosscafe …více»

I kytky se dají jíst

I kytky se dají jíst
27. 06. 2017 Škola vaření
Příroda je zdrojem nejen duševního klidu, ale dají se v ní najít i různé lupení a kvítí, ze kterých se dají připravit různé pokrmy. Někomu to může připadat podivné, že by měl pozřít pampelišky, …více»

Jak vybrat kvalitní máslo?

Jak vybrat kvalitní máslo?
20. 06. 2017 Škola vaření
Máslo patří mezi základní potraviny. Je jedinečné. Vždyť i všelijaké rostlinné tuky se snaží napodobit jeho lahodnou a jemnou chuť. Pamatujte, že po jídle s máslem vám pocit nasycení vydrží mnohem  …více»

Cesta do bretaňského ráje a jak nám loučení vyrazilo dech

Cesta do bretaňského ráje a jak nám loučení vyrazilo dech
5. 06. 2017 Škola vaření
Aneb O tom, jak jsme se rozloučili s Anne-Marie, byli nečekaně obdarováni a vyrazili poznávat krásy Bretaně, i o tom, jak se naše intimní večeře totálně zvrhla, a jak mi přišlo senzační nádobí  …více»
 

Cesta do bretaňského ráje aneb rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku

Cesta do bretaňského ráje aneb rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku
15. 05. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsem byla v zemi kuchařů za hvězdu a po čertech rychle si zvykla na úžasné Lamartovo nádobí, i o naší zásluze o rozšíření české grilovačky na břeh Atlantiku. …více»

Jak vybrat řecký jogurt

Jak vybrat řecký jogurt
27. 04. 2017 Škola vaření
Řecký jogurt si u českých spotřebitelů ještě nevytvořil takové jméno, aby všichni přesně věděli, čím se liší od běžného jogurtu. Řada lidí je přesvědčena, že rozdíl tkví v tučnosti, případně ve vzhled …více»

Cesta do bretaňského ráje

Cesta do bretaňského ráje
24. 04. 2017 Škola vaření
aneb O tom, jak jsme zjistili, že není důležité jen co, jak a z čeho uvařit, nýbrž že tajemství skvělé kuchyně může být i v tom, na čem vařit a že pánve, hrnce, pekáče a rendlíky mají svoje království …více»

Dopřejte si luštěniny

Dopřejte si luštěniny
19. 04. 2017 Škola vaření
Luštěniny byly od pradávna nezbytnou součástí jídelníčku a není se vůbec čemu divit. Jsou velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny, mají nízký obsah tuků a jsou přirozeně bezlepkové …více»

Vejce – co všechno se skrývá nejen pod skořápkou?

Vejce – co všechno se skrývá nejen pod skořápkou?
13. 04. 2017 Škola vaření
Vzhledem k tomu, že se blíží Velikonoce a bude se to všude hemžit vejci, zaměříme se právě na tuto potravinu. Přidáme také recept na skvělou vaječnou pomazánku. S výběrem vajec nám mohou pomoci  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !