Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.09. 2018
Dnes má svátek Zlata
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

4 rady, jak se stát vyhledávaným šéfem grilu

4 rady, jak se stát vyhledávaným šéfem grilu
27. 08. 2017 Škola vaření
Oblíbený čas venkovních party se rozhořel naplno a spolu s ním by se měl roztopit i váš gril, pokud máte ambice stát se vyhledávaným hostitelem v blízkém i vzdálenějším okolí. Pokud si rádi užíváte …více»

Špaldová mouka – zdravější varianta pšeničné mouky

Špaldová mouka – zdravější varianta pšeničné mouky
20. 08. 2017 Škola vaření
Pšenice špalda, ze které se dělá špaldová mouka, zažívá v poslední době renesanci. Špaldu pěstovali před více než 8000 lety Asyřané, Egypťané, Germáni nebo Keltové. Z jídelníčku našich předků ji  …více»

Konec prázdninové nudy! Dětská grilovací party i pro ty, co nemají zahradu

Konec prázdninové nudy! Dětská grilovací party i pro ty, co nemají zahradu
13. 08. 2017 Škola vaření
Léto je stále ještě v plném proudu, vy jste ale stále v pracovním zápřahu a děti se ve městě nudí? Nemáte čas vyjet s nimi na venkov, zároveň vám ale vadí, že tráví léto hlavně doma u počítače nebo  …více»

2 recepty, které budete chtít vařit znovu a znovu

2 recepty, které budete chtít vařit znovu a znovu
12. 08. 2017 Škola vaření
Uvařit večeři rychle, levně a chutně je složitou disciplínou. Pokud v ní dvakrát nevynikáte, nechte se inspirovat těmito dvěma recepty! Brokolice s kukuřicí a bylinkami, které můžete před podáváním  …více»

Čas burčáku je tady!

Čas burčáku je tady!
10. 08. 2017 Škola vaření
Sezona oblíbeného burčáku je tady! Už v průběhu srpna bude tolik očekávaný a oblíbený mok k sehnání. Vybírejte jej pečlivě, a ještě pečlivěji jej uchovávejte. Jedině tak si na něm doopravdy pochutnáte …více»
 

Léto ve znamení melounů – skvělé jsou i na grilu či v salátech

Léto ve znamení melounů – skvělé jsou i na grilu či v salátech
3. 08. 2017 Škola vaření
V letních měsících najdete v obchodech širokou nabídku melounů různých druhů. Kromě tradičního vodního melounu Češi přicházejí na chuť i jeho baby variantě, dále cukrovým odrůdám, a to také díky …více»

Osvěžte se limonádou s malinami nebo borůvkovým ledovým čajem

Osvěžte se limonádou s malinami nebo borůvkovým ledovým čajem
21. 07. 2017 Škola vaření
Co může být lepšího než osvěžující letní nápoje z lesních plodů, které jste ráno sami nasbírali? Připravte přátelům domácí malinové osvěžení, nebo dětem uvařte borůvkový ledový čaj s bublinkami a …více»

Léto s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Léto s Mlékárnou Valašské Meziříčí
17. 07. 2017 Škola vaření
Léto je již v plném proudu a spousta z nás se pouští do různých aktivit, sportu a dovolených. Ke zdravému životnímu stylu patří i odlehčený jídelníček. Produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí jsou nejen …více»

Snídaňový jogurt s kroupami a ovocem

Snídaňový jogurt s kroupami a ovocem
16. 07. 2017 Škola vaření
K prázdninovému lenošení u vody nebo na chatě se ideálně hodí pokrmy, které jsou lehké, ovocné a rychle hotové. Totéž platí i pro letní snídaně. Ranní jídlo by nás mělo zasytit a vybavit dostatkem …více»

Hovězí abeceda: Víte jaké maso, je nejlepší na steak?

Hovězí abeceda: Víte jaké maso, je nejlepší na steak?
11. 07. 2017 Škola vaření
Maso je považováno za nezbytnou součást vyváženého jídelníčku. Řeč je o hovězím mase bohatém na bílkoviny s nízkým obsahem tuku. Takové maso je plné vitamínů a minerálů potřebných pro správné  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !